torsdag 13 januari 2011

Fiskleverolja

Rickard tränade inte i morse, det blev en tidig start på jobbet istället.
Men i morgon då jävlur!

Får nog även the pacific hem i lådan då. Det innebär FET maraton i 1080p.

Mitthem lockar boende med belöning för skvaller

Ligger du efter med hyran? Bor du i Mitthems lägenheter på Nackstavägen i Sundsvall kan du tjäna en extra hacka – genom att ange dina grannar.

Bostadsbolaget har utlyst en belöning på 5 000 kronor till den som berättar om grannar som röker i de rökfria husen, skriver Sundsvalls Tidning.

Rökarna riskerar att sägas upp, enligt Mitthem


Heja heja heja! Tänk att jag älskar när man säger såhär. För det finns bara ett klientel som inte kan/får/vill sköta sig i de kommunala hyresrätter som man "får".


Diggar även att Kjell-Lönnå utnämner Sundsvall till norrlands huvudstad, Den stad som satsar minst på privat sektor. Helst av allt skulle Sundsvall vara en teaterstad och/eller ett Centrum för statliga jobb. Industrin är långt nere på priolistan efter Invandring och fina Kontorstjänster.
MEN En eloge för att man valde att bygga ett badhus här! Äntligen nått som bidrar till nån form av eventuell inflyttning alternativt turism.



Låt SCA göra kombi terminaler Tunadal-Petersvik, Det är så fina badplatser osv osv låter motargumenten. Då sundsvalls hamn kantats av industrier under hela förra seklet, så skulle jag inte vilja bada där ens om jag fick betalt. Låt SCA få rensa upp och göra en hamn som kan göra själ för den industri och hamnstad som Sundsvall är (var?)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar